Levende musik i skolen/LMS

Professionel musik til alle børn

Fag: Musik

Klassetrin: Indskoling/mellemtrin 3. – 6. klassetrin

Elevernes møde dem den professionelle musik giver uforglemmelige musikalske oplevelser og ny indsigt i et bredt spektrum af genrer, instrumenter og kulturer, står der i formålet.

LMS er en ordning, hvor en kommune med alle sine skoler indgår samarbejde, der sikrer, at samtlige af kommunens skoleelever på udvalgte klassetrin  årligt oplever to koncert af høj kvalitet med nogle af landets bedste musikere.

Skolekoncerterne er målrettet  mellemtrin. LMS garanterer, at musikerne har et højt, professionelt niveau og har fået sparring fra en erfaren producent, der er uddannet inden for både musik og undervisning og derfor kan hjælpe gruppen med at optimere deres optræden for børnene i de specifikke aldersgrupper.

Udover kvalitetssikrede koncerter leverer LMS også et undervisningsmateriale, der knytter sig til koncerten og er tilpasset trinmålene for de pågældende klassetrin. Undervisningsmaterialet sikrer, at eleverne er godt rustet til koncerten, og at de både får en kunstnerisk og faglig oplevelse. Musiknetværkets medlemmer står for modtagelsen af musikerne forud for koncerten på egen skole og sørger for lokal information.

Booking: Kontakt børnekulturkonsulent, Kirsten Schneider, for yderligere info

Mail: kirsten.schneider@albertslund.dk

Pris: Koncerter betales af de enkelte skoler.