Musikskolens børnekoncert

Børn spiller for børn

Fag: Musik

Klassetrin: Klassetrin: 0. – 2. klassetrin

Formålet er, at børn spiller for og med børn. Musikskolens elever forbereder sig til at være optrædende og akkompagnerende for indskolingselever, der har forberedt sig til koncerterne og er klar til at være aktive deltagere.
Temaet er nyt for hvert år og koncerterne ligger på en fredag i oktober/november. Arbejdet med temaet for musikskolelever og folkeskolelever foregår i perioden august – koncerttidspunktet.
Alle musikskolens instrumentgrupper præsenteres på de to koncerter.
Samlet set oplever omkring 1100 børn de to koncerter, som afholdes i Musikteatret.

Temaer har været: "Astrid Lindgren"," Zoologisk have"," Fyrtøjet"," Folk og røvere i Kardemomme by"," 1000 og en nat" og for 2015 er det "Piraterne fra de syv verdenshave".
Ref. Musikpolitikken

Pris:

Koncerten planlægges og administreres af Musikskolen og Musikkonsulenterne i kommunen.

Kontakt Kirsten Schneider for yderligere info kirsten.schneider@albertslund.dk

Pris: per barn er kr. 15,- Musikskolen afholder en stor del af udgifterne.