Bæredygtig affaldshåndtering

Besøg Materialegården og Byttecentralen i Albertslund

Fag: Natur/teknologi

Klassetrin: 0-6.kl.

Her kan I både lære om affaldssortering, genbrug og ressourcer. Eleverne møder samtidig mennesker på en arbejdsplads, som tager hånd om vores affald. På genbrugsstationen tager en af de lokale pladsfolk jer med på opdagelse i de mange containere med værdifulde skatte, der bare venter på at blive genbrugt. Eleverne får informationer om, hvorfor det er vigtigt at sortere affaldet og får vist konkrete eksempler på produkter, som er fremstillet af indsamlede genbrugsmaterialer. Er eleverne blevet trætte af deres gamle legetøj? Så tag det med på genbrugsstationen og byt det til noget nyt i vores fantastiske byttehus. Det er muligt at sidde ude på et lille torv foran Drivhuset og spise medbragt mad.

Varighed: Besøget varer ca. 1 – 1 ½ time

Mia Strøm Jensen Tlf.: 43 68 32 05 E-mail: mia.strom.jensen@albertslund.dk

Færdigheds- og vidensmål: Læs mere om aktiviteten her