Mit lys, vand og varme

- fra lokum til sparetoilet

Fag: Natur/teknologi

Klassetrin: 0. - 2.kl

Undervisningsforløbet er et sjovt og aktivt forløb, hvor eleverne får en masse faglig viden gennem samarbejde og praktiske opgaver. Eleverne befinder sig udendørs og er i bevægelse under store dele af forløbet. Forløbet understøtter elevens alsidige udvikling og kravet om varierede undervisningsformer ved at indeholde forskellige typer læringsopgaver. Eleverne skal bl.a. samarbejde, arbejde alene, lave mad, være kreative, tænke logisk, arbejde med modeller, konkurrere og løse quiz.

Varighed: kl. 9.00 - 11.30 eller 12.00 - 14.30

Folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk skal gå ind på http://energiogvandvaerkstedet.dk og følge vejledningen her.

Det forventes, at klassen møder op til den bookede tid. Hvis klassen mod forventning skulle være forhindret i at deltage i et booket forløb, kan forløbet op til to uger inden aflyses på groen.kk.dk under MIN SIDE. Skal forløbet aflyses senere pga. sygdom el.lign. skal det gøres på tlf.: 36 30 36 06. På den måde kan Energi- & Vandværkstedet nå at give andre klasser mulighed for et besøg.

Pris: Gratis

Færdigheds- og vidensmål: Lærervejledning