Musikteatret

Filmforevisning, fremvisning, teaterproduktion m.m.

MusikTeatret Albertslund
Bibliotekstorvet 1-3
2620 Albertslund

Læringsaktiviteter under udvikling:

Lån biograffilm, både blockbuster- og dokumentarfilm, gennem MusikTeatret til en rigtig god og billig pris.

Lån MusikTeatrets sal – til skolerevyen, til fremlæggelse af projektopgaven, til emneopgaven med forældre, til klassens dramaproduktion, til musicalen, til skolens X-faktor-show

Klassetrin: Indskoling /op til 6 år.

Børnebiffen giver kommuner og biografer i hele landet muligheden for at vise kvalitetsfilm for børnehavebørn og de yngste skoleelever – op til ca. 6 år – og deres lærere/ pædagoger.

Børnekulturkonsulenten bestiller filmpakker, som vises I Albertslund Musikteatrets Biograf 1-2 gange om året. Filmpakkerne stilles gratis til rådighed og til enkelte film findes også undervisningsmateriale.

Booking: Kontakt Kirsten Schneider for yderligere info

Mail: Kirsten.Schneider@albertslund.dk

Pris: kr. 10,- per barn/elev, til leje af biograf

Klassetrin: Alle klassetrin

Med Skolen i Biografen er en skolebiografordning, hvor underholdning møder undervisning. Ambitionen er at give skolen langt bedre vilkår for at anvende biografen som klasselokale og kvalificere filmundervisningen i skolen.

"Det er ikke, hvad en film handler om... det er hvordan den handler om det!" (Roger Ebert, amerikansk filmkritiker)

Med Skolen i Biografen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, centre for undervisningsmidler, filmudlejere, biografer og kommuner i Danmark og Albertslund har været med i ordningen i snart 7 år.
Den enkelte lærer booker pladser til film fra udbudsmaterialet, som udkommer i juni.

Her kan der ses en lang række kvalitetsfilm fra hele verden i Albertslund Musikteatres Biograf. Filmene henvender sig til alle klassetrin.
På Det Danske Filminstituts undervisningswebs kan der hente gratis undervisningsmaterialer til alle filmene.

For at deltage i ordningen indgår kommunen en aftale med Det Danske Filminstitut. Ordningen betales af børnekulturkonsulent og skolerne.
Sædeplads per elev betales af den enkelte klasse/skole.

Booking: Kontakt Kirsten.Schneider@albertslund.dk

Pris: 2014 var kr. 15,-