Smart, parat - svar

En quiz på viden for 6.klasse

Fag: Dansk

Klassetrin: 6.klasse

Litteraturen er grundlaget for quizzen, såvel skøn- som faglitteratur, men der medtages  også andre emner, hvor man kan vise, man er ekspert. Det kan f.eks. være politik, spil eller sport. Det overordnede mål med projektet er således at fremme og fastholde større børns læselyst i et bredt perspektiv, men også at vise, at det er sejt at være ekspert på et område.

Varighed:

Klasserne fra Albertslund dyster mod hinanden på Albertslund Bibliotek i ca. 1½ time.
Vinderholdet går videre til en regional runde, og vinderen herfra går igen videre til en landsdækkende finale. De videregående runder sker i samarbejde med TV2 Regionerne.

Quizzens første runde foregår den 2. december 2015 på Albertslund Hovedbibliotek. Vinderholdet går videre til den regionale runde den 13. januar 2016. Finalen er den 3. februar 2016

Tilmelding med holdnavn, skole, klasse og klassens kontaktperson skal ske senest den 12. oktober

Albertslund Børnebibliotek, tlf.: 43 687050

Mail: boer@albertslundbib.dk