Skovens geometri

Oplev naturens geometri ved Vestskovens Naturskole

Fag: Matematik/Natur/teknologi

Klassetrin: Mellemtrinnet

Eleverne arbejder med naturens geometri – cirkler, pi, radius, areal, rumfang, målestoksforhold, m.m. Vi starter dagen med en kort introduktion efterfulgt af praktiske opgaver ude. I vinterhalvåret vil der være mulighed for at eleverne også kan fælde træer for at regne mere med træet. Som udgangspunkt inddeles eleverne i differentieret hold efter deres faglige niveau på 2-4 elever. Eleverne arbejder med forskellige øvelser, som skal lære eleverne forskellige metoder, redskaber og matematiske værktøjer for bedre at forstå de geometriske formler. Periode: hele året.

Varighed: Aftales fra gang til gang og afhænger af den tid I har til rådighed. (3-4 timer)

Vestskovens Naturskole på Naturcenter Herstedhøje, Herstedhøje Allé 1 2620 Albertslund, (Kontakt: Naturvejleder, Inge Christensen tlf.: 23 62 63 51)

Færdigheds- og vidensmål: Læs mere om aktiviteten her