Energiens vej gennem tiden

Fra jægerstenalderens levende ild til vedvarende energi

Fag: Natur/teknologi

Klassetrin:  3.-4. kl.

Energiens vej gennem tiden er et spændende og anderledes undervisningsforløb, hvor eleverne får en masse faglig viden gennem interaktive 3D-modeller og praktisk erfaring om produktion og forsyning. Eleverne er i bevægelse under store dele af forløbet. Forløbet lever dermed op til kravet om 45 minut-ters motion og bevægelse om dagen.

Varighed:

Forløbet kan både bookes om formiddagen (fra kl. 9-11:30) og om eftermiddagen (fra 12:00-14:30).

Folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk skal gå ind på http://energiogvandvaerkstedet.dk og følge vejledningen her.

Det forventes, at klassen møder op til den bookede tid. Hvis klassen mod forventning skulle være forhindret i at deltage i et booket forløb, kan forløbet op til to uger inden aflyses på groen.kk.dk under MIN SIDE. Skal forløbet aflyses senere pga. sygdom el.lign. skal det gøres på tlf.: 36 30 36 06. På den måde kan Energi- & Vandværkstedet nå at give andre klasser mulighed for et besøg.

Færdigheds- og vidensmål: Lærervejledning