Vandets vej gennem tiden

Fag: Natur/teknologi

Klassetrin: 3. - 4.kl

Kort beskrivelse af aktiviteten: Undervisningsforløbet Vandets vej gennem tiden er et spændende og afvekslende forløb, hvor eleverne arbejder med interaktive modeller og gruppearbejde, og er i bevægelse under store dele af forløbet. Forløbet understøtter elevens alsidige udvikling og kravet om varierede undervisningsformer, da det indeholder forskellige typer af læringsopgaver. Eleverne udfordres således bl.a. i arbejde med modeller, samarbejde, faglig viden og kreativitet. I forløbet arbejder vi med kobling af teori og praksis ved at inddrage elementer fra elevernes egen hverdag og arbejde med virkelige problemstillinger. Forløbet kan dermed både ses som understøttende undervisning, f.eks. til en temauge om vand, eller som natur/teknik-undervisning.

Varighed: kl. 9.00 - 11.40 eller 12.15 - 14.50

Booking: Folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk skal gå ind på http://energiogvandvaerkstedet.dk og følge vejledningen her. Det forventes, at klassen møder op til den bookede tid. Hvis klassen mod forventning skulle være forhindret i at deltage i et booket forløb, kan forløbet op til to uger inden aflyses på groen.kk.dk under MIN SIDE. Skal forløbet aflyses senere pga. sygdom el.lign. skal det gøres på tlf.: 36 30 36 06. På den måde kan Energi- & Vandværkstedet nå at give andre klasser mulighed for et besøg.

Færdigheds- og vidensmål: link til lærervejledning