Vandets vej gennem tiden

Læringsaktiviteter i natur/teknologi

Fag: Natur/teknologi

Klassetrin: 3. - 4.kl

Kort beskrivelse af aktiviteten: Undervisningsforløbet Vandets vej gennem tiden er et spændende og afvekslende forløb, hvor eleverne arbejder med interaktive modeller og gruppearbejde, og er i bevægelse under store dele af forløbet. Forløbet understøtter elevens alsidige udvikling og kravet om varierede undervisningsformer, da det indeholder forskellige typer af læringsopgaver. Eleverne udfordres således bl.a. i arbejde med modeller, samarbejde, faglig viden og kreativitet. I forløbet arbejder vi med kobling af teori og praksis ved at inddrage elementer fra elevernes egen hverdag og arbejde med virkelige problemstillinger. Forløbet kan dermed både ses som understøttende undervisning, f.eks. til en temauge om vand, eller som natur/teknik-undervisning.

Varighed: kl. 9.00 - 11.40 eller 12.15 - 14.50

Booking/færdigheds- og vidensmål:

Via hjemmesiden: http://energiogvand.dk/da/forside/science-center/forloeb/

Det forventes, at klassen møder op til den bookede tid.