Vandets vej

om vandforsyning, vandforbrug og retten til vand

Fag: Natur/teknologi

Klassetrin: 5.-6. kl

I forløbet arbejder vi med kobling af teori og praksis, bl.a. ved at beregne elevernes eget vandforbrug og finde ud af hvordan det bliver bæredygtigt. Forløbet kan dermed både ses som understøttende undervisning, f.eks. til en temauge om vand, eller som natur/teknologi undervisning.

Forløbet er tilpasset de Forenklede Fælles Mål for natur/teknologi i 5.-6. klasse og understøtter fagformålet for natur/teknologi.

Varighed:

Forløbet kan både bookes om formiddagen (fra kl. 9-11:40) og om eftermiddagen (fra 12:15-14:50).

Folkeskoler i Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk skal gå ind på http://energiogvandvaerkstedet.dk og følge vejledningen her.

Det forventes, at klassen møder op til den bookede tid. Hvis klassen mod forventning skulle være forhindret i at deltage i et booket forløb, kan forløbet op til to uger inden aflyses på groen.kk.dk under MIN SIDE. Skal forløbet aflyses senere pga. sygdom el.lign. skal det gøres på tlf.: 36 30 36 06. På den måde kan Energi- & Vandværkstedet nå at give andre klasser mulighed for et besøg.

Færdigheds- og vidensmål: Lærervejledning