Bæredygtig affaldshåndtering

Fag: Biologi/geografi/fysik-kemi

Klassetrin: Udskoling

Klassen besøger Genbrugsstationen.

I besøger en arbejdsplads og skal have veste og hjelme på, som I kan låne af Materialegården, mens I går rundt på genbrugsstationen.

I drivhuset har vi et formidlingsrum, hvor I vil få udleveret materialer fra Vestforbrænding om affald mv. Her vil en formidler fortælle om affald som ressource, hvordan affald  kan blive til nye produkter, (dåser til en ny cykel, plastikposer til fleecetrøjer, osv.) I vil kunne høre om, hvor tit containerne tømmes og regne ud, hvor meget affald det giver på et år fra Albertslund Genbrugsstation.

Det er muligt at sidde ude på et lille torv foran Drivhuset og spise medbragt mad.

Har eleverne noget at bytte med? Fx CD'er, film, smykker eller nips, der ikke er interessant længere, som de kan bytte til noget andet i Drivhusets bytteafdeling.

Varighed: ca. 1 t. + transport (cykel)

Kontakt Materialegården Keld Frandsen
Mail: keld.frandsen@albertslund.dk
Tlf.: 43683201