En halv gris

En kok- eller slagterfaglærer kommer ud på jeres skole med en halv gris, som han parterer sammen med eleverne.

Fag: Madkundskab/Biologi

Klassetrin: Et tilbud til 8.-10. klasse

Kort beskrivelse af aktiviteten:

Under mottoet "En halv gris til ingen pris" får I nu mulighed for at få en faglært butiksslagter og faglært kok ud på skolen. Formålet er at skabe aktivitetsdage med sund mad og gode råvarer som omdrejningspunkt. Udgangspunktet er den halve gris og de mange tilberedningsmuligheder, der er med svinekød.  Butiksslagteren/kokken vil i undervisningen inddrage emner som køkkenhygiejne, tips om kendskab til, samt rigtig tilberedning af sunde råvarer samt god husholdning. Sammen med en faglærer skal eleverne i gang med at lave mad.

Udgangspunktet er kødet fra den halve gris. I har aftalt hvilke temaer eller emner Madlavningen skal omhandle.

Varighed og booking: Kontakt slagterfaglærer, Jens Christian Janniche: 41 72 10 55. Mail.:  jj@ucr.dk

Pris:

Færdigheds- og vidensmål: Læs mere om aktiviteten her