Kødets gang

Besøg slagteriskolen i Roskilde

Fag: Madkundskab/Biologi/Historie

Klassetrin: Udskoling

Kødets gang kan bidrage med relevant viden og læring. Alt efter hvordan du har tilrettelagt temaet eller forløbet, vil det ofte være hensigtmæssigt at eleverne samler viden under besøget, som de kan tage med hjem til videre bearbejdelse og refleksion - de kan fx lave noter på mobilen eller optage små fortællende klip, tage fotos af sig selv og de andre i aktion på gangen.

Varighed og booking:

Vi slagter tirsdage og torsdage fra kl. ca. 7:00-10:30, og - nogle gange - flere gange om ugen. Kontakt os eller ring 46 346200 for booking.

På UCRs hjemmeside under Kødets gang kan I også inden besøget hente og udskrive en quiz med mere generelle spørgsmål til alle fem stationer, så eleverne kan gå på jagt efter viden og svar på gangen.

Pris: kr. 375,- inkl. moms (alle skoler)

Færdigheds- og vidensmål: Læs mere om aktiviteten her