Trigonometri

På tur med teodolitten ved Vestskovens Naturskole

Fag: Matematik

Klassetrin: Udskolingen

Eleverne bliver introduceret for trigonometrien i praksis. Kort introduktion efterfulgt af praktiske opgaver i det grønne. I vinterhalvåret vil der være mulighed for at eleverne også kan fælde træer for at kontrollere deres beregninger. Et differentieret forløb, hvor eleverne inddeles i hold efter niveau på 2-4 elever. Eleverne arbejder med forskellige øvelser, som skal lære eleverne forskellige metoder, redskaber og matematiske værktøjer inden for trigonometrien. Periode:Bedst i perioden oktober- marts.

Varighed: Aftales fra gang til gang og afhænger af den tid I har til rådighed. (3-5 timer)

Vestskovens Naturskole på Naturcenter Herstedhøje, Herstedhøje Allé 1 2620 Albertslund, (Kontakt: Naturvejleder, Inge Christensen tlf.: 23 62 63 51)

Færdigheds- og vidensmål: Læs mere om aktiviteten her