Arbejdsmarkedet, - nu og i fremtiden

Eleverne kan lære om arbejdsmarkedet fra et vikar- og rekrutteringsbureau, der beskæftiger sig aktivt med det hver dag

Fag: Samfundsfag/Uddannelse og job

Klassetrin: Udskolingen

Et oplæg fra HumanizeR kan bruges i undervisningen, til at give eleverne et stort indblik i hvordan arbejdsmarkedet fungerer og hvilke ressourcer, der er brug for,- nu og i fremtiden. Fortalt af et firma der beskæftiger sig med området hver dag. Oplægget kan bruges i flere fag og kan evt. bruges som en del af en projektuge eller af et valgfag. Man kan eks. bruge det som en del af danskundervisningen om modtagerrettet kommunikation, da Humanizer har stor erfaring med at hjælpe folk i job, bl.a. gennem kvalificering af jobansøgninger.

Booking: Michael Weibel, direktør i HumanizeR Mobil: 40 10 58 09 Mail: mw@pshr.dk

Pris: Gratis

Færdigheds- og vidensmål: Læs mere om aktiviteten her