Mulighed for praktik

Har du en elev, der gerne vil i praktik, men mangler en relevant arbejdsplads, så kig her

I Albertslund er vi ved at bygge et godt netværk op bestående af lokale virksomheder, der gerne vil samarbejde med skolerne.

I forhold til individuelle praktikforløb (erhvervserfaringsforløb) har Klaus Witting fra Vallensbæk Auto og Thomas Hansen fra Magna tilbudt at være bindeledet til virksomhederne.

Målgruppen for disse forløb er elever, der af den ene eller anden grund, vil have udbytte af et praktikforløb. Det kan være kortere eller længere forløb, hvor formålet med praktikken også vil variere.

Formålet kan være at skabe erhvervserfaring, netværk, succesoplevelser for skoletrætte elever, uddannelsesafklaring eller at give eleven anderledes faglige udfordringer.

Når jeg vil i praktik

Når du har en elev, der vil i praktik