Læringsaktiviteter i dansk

Dansk - Albertslund Kommune

Læsevenner på Albertshøj

Sammen med hele klassen besøger I Sundhedshuset. Her skal eleverne bringe gode læseoplevelser ud til beboerne i huset samtidig med de træner deres læsefærdigheder. Med aktiviteten får beboerne muligheden for at komme i større kontakt med børn fra lokalområdet mens aktiviteten også kan motivere eleverne yderligere for læsetræning. I kan også blive i huset og spise frokost, som en del af besøget.
Varighed: Efter aftale. Booking: Aktivitetskoordinator Kathrine Bjerring Ho, kathrine.bjerring.ho@albertslund.dk mobil: 23242937

Når svære ord bliver til en helt ny verden

Eleverne arbejder kreativt med sproget.
Booking: Se mere på billedskolens hjemmeside: Billedskolen

Undrekammeret

Undrekammeret er tænkt som et særligt univers, hvis formål
er at stimulere børns sprogudvikling. Her kan en mindre gruppe af børn (en
klasse kan deles op i et par mindre hold, som skiftes) opleve f.eks. sproget,
tallene og de klassiske børnesange præsenteret gennem små aktiviteter. Læreren og en biblioteksmedarbejder kan indgå i børnenes udforskning, så relationerne styrkes og udvides. Varighed: 1-2 t.
Booking: Ved booking ring på 4368 7095.