Tilmelding - Gydebanker i St. Vejle Å

Tilmelding - Gydebanker i St. Vejle Å - Albertslund Kommune

Gydebanker i St. Vejle Å – vær med til at gøre noget for livet i åen

Kom og vær med til at anlægge en helt ny gydebanke i St. Vejle Å. Der er stadigvæk en levedygtig bestand af ørreder i åen, og de har brug for en bund med masser af småsten, de kan grave fordybninger i, så hunnerne kan lægge deres befrugtede æg godt beskyttet.

Vi lægger en masse gydegrus i åen og fordeler det vha. spader og river, så der kommer liv og hyggelig rislen i åen.

Der anlægges gydebanker d. 22 og 23 september kl. 09-12. Klasserne og deres lærere møder op på stien lidt syd  for AMC (se kortet nedenfor). Husk madpakker, drikke og fornuftigt tøj.

Skole

Antal elever

Tirsdag d. 22. sept. 2020

Kl. 9.00-12.00

Onsdag d. 22. sept. 2020

Kl. 9.00-12.00

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til Søren Svenstorp Lund - osu@albertslund.dk,
hvor I oplyser ovenstående, samt jeres telefonnummer, hvor vi kan kontakte jer i tilfælde af ændringer.

Når skemaet ovenfor er udfyldt er alt optaget, men I er velkommen til at skrive jer på en venteliste, hvilket I gør ved at skrive til Søren.