Gå til hovedindhold

Historie

Læringsaktiviteter i historie

Indhold

  Kroppedal Museum

  Kroppedal Museums Skoletjeneste har en lang række undervisningstilbud og undervisningsmaterialer inden for astronomi, arkæologi og nyere tids historie.
  Læs mere på hjemmesiden link Kroppedals hjemmeside.

  Vikingebros skoletjeneste

  Vikingebros skoletjeneste udbyder en lang række forskellige undervisningsforløb inden for både natur- og kulturformidling. Skoletjenesten består af kvalificeret og uddannet personale fra Vikingelandsbyen og Kroppedal Museum, der har over 20 års erfaring med undervisningsforløb til grundskolen.
  Alle undervisningsforløb er gratis.
  Læs mere på hjemmesiden link Vikingebros hjemmeside

  Vikingelandsbyen

  Vikingelandsbyen er et historisk værksted, drevet af Albertslund Kommune, smukt beliggende med udsigt over St. Vejleådalen og med vægt på kvalitet og fordybelse. De udbyder forløb og aktiviteter til daginstitutioner og alle tre trin i folkeskolen.
  Læs mere på vikingelandsbyens hjemmeside. Åbner i nyt vindue link Vikingelandsbyen

  Albertslund Verdensmål Center

  Albertslund Verdensmål Center inviterer elever og lærere på guidede miljøture. Eleverne vil få ny viden og indsigt i byens kulturhistorie og de naturområder, der omgiver Albertslund. Samtidigt vil turene understøtte elevernes mulighed for at vurdere miljøproblemer lokalt og globalt. Desuden tilbyder Agendacenteret oplæg om bæredygtighed. 
  Læse mere på Agenda Centers hjemmeside. Linket åbner i nyt vindue: Link Albertslund Verdensmål Center