Kristendomskundskab

Læringsaktiviteter i kristendomskundskab

Kristendomskundskab - Albertslund Kommune

Kort beskrivelse af aktiviteten: Ritualer i kirken

Klassetrin: Alle

Den danske Folkekirkes ritualer (ved dåb, konfirmation, bryllup, begravelse, gudstjeneste). Højtider som jul, påske og pinse m.m. Kirkens bygning og historie. Andet kan aftales.

Varighed: 1-2 lektioner
Booking:  Kontakt præsterne i Opstandelseskirken, Herstedvester Kirke, Herstedøster Kirke.

Se endvidere tilbud fra Folkekirkens Skoletjeneste på www.fsrh.dk

Pris: Gratis

Kort beskrivelse af aktiviteten: Besøg Nasrat Djahan moskeen i Hvidover

Klassetrin: mellemtrin/udskoling

Kort rundvisning af moskeen – dens arkitektur og anvendelse. Oplæg om et emne efter aftale med lærer. Spørgsmål fra eleverne (ikke begrænset til oplægget). Lidt forfriskninger (saftevand/te/kaffe mm.)

Varighed: 1,5 – 2 timer (det kan dog tilpasses efter behov – både kortere og længere)
Booking: Ingen decideret tidsfrist – hvis der er ledigt, er man velkommen. Det anbefales dog at rette henvendelse min. 1-2 uger før (men også gerne tidligere).

Pris: Gratis